Tijdens een pop-up diner bij SterkWater dineer je in kastelen, forten en bunkers en andere historische locaties langs de Hollandse Waterlinie. Zo geniet je in pop-up restaurant SterkWater en leer je de verschillende historische locaties op unieke wijze kennen.

Ook deze zomer strijkt Sterk water weer neer op fort Giessen en kan men vanaf 7 juli 2022 genieten van een diner met plaatselijke gerechten.

Informatie en reserveren www.sterkwater.nl

Wat kun je verwachten van de avond

We ontvangen je rond 18.00 u met een heerlijk welkomstdrankje, waarna je langs het fort kan struinen. Om je heen vind je prachtige natuur en bijzondere geschiedenis. Met een pontje kan je over het water, in de kazematten ontdek je een groot kanon, in het fort ontdek je meer over het leven op het fort. Met behulp van onze podcasts en creatieve belevingen leer je de verhalen van deze bijzondere plek beter kennen. Na een heerlijke avondwandeling neem je plaats aan tafel op het fort. Daar geniet van je van een heerlijk diner, waarbij elk gerecht geïnspireerd is op de verhalen van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en bereid met zoveel mogelijk lokale en duurzame ingrediënten. Met het bijpassende drankarrangement proef je heerlijke wijnen en voor de liefhebber is er bij elk gerecht een bijpassende alcoholvrije mocktail. Aan het einde van de avond wandel je naar de uitgang. Een heerlijke avond

De bronafbeelding bekijken